Search
Close this search box.

Twee stellen maken bij Qmusic kans op jaar gratis wonen

Twee stellen strijden tegen elkaar voor een jaar lang gratis wonen in hartje Utrecht. Het koppel Jhelisa(23) en Jamal(24) neemt het op tegen David(23) en Iris (22). Bij Domien Verschuuren gaan ze strijden voor zo veel mogelijk sleutels, want slechts één sleutel past. En niemand weet welke.

Mattie Valk en Marieke Elsinga richten ondertussen een huisje in. Vanaf woensdag wordt een hele week uitzending gemaakt op locatie.

Het spel
Gedurende de week moeten de stellen bij Domien challenges doen. Elke gewonnen challenge levert een sleutel op. Slechts één sleutel past uiteindelijk op de deur van het Huis van Q. Maar niemand weet welke.

Het is dus zaak zo veel mogelijk sleutels te winnen om de kansen te vergroten. Op 6 november zal blijken welk stel Het Huis van Q kan betreden en er een jaar gratis mag wonen. Tot die tijd maken Mattie & Marieke hun ochtendshow en Domien zijn middagshow in Utrecht. [Radiowereld.NL]
Foto’s Radio.NL