Zoek
Sluit dit zoekvak.

100% NL is het meest vrouwelijke radiostation van Nederland

100% NL is de meest vrouwelijke zender van Nederland. Volgens de radiozender is inmiddels 61% van de luisteraars een vrouw. Daarmee laat het radiostation Qmusic en Sky Radio achter zich. Specifiek jonge vrouwen (20-34) zijn enorm geïnteresseerd in Nederlands product, het marktaandeel in deze doelgroep staat op 5,5%.

100% NL maakt in die doelgroep een groei door van 12% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar en 57% ten opzichte van de vorige meeting. Dit blijkt uit het Nationaal Luister Onderzoek op Radio.NL over de periode september-oktober 2019.

Martijn Zuurveen, station director 100% NL: “Te gek dat we opnieuw het meest vrouwelijke radiostation van Nederland zijn en jonge gezinnen ons weten te vinden! 100% NL is een positief geluid op je radio en een station voor het hele gezin, dat dit terug is te zien in de luistercijfers is een mooi compliment.”  [Radiowereld.NL]