Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook Veronica en Qmusic komen weer met Top 1000

Het einde van het jaar komt weer in zicht en dat betekent lijstjestijd op de radio. Net als voorgaande jaren pakt Radio Veronica weer uit met de Top 1000 Allertijden, terwijl Qmusic de Q-Top 1000 weer uitzendt. Beide lijsten worden in november uitgezonden.

Ook Veronica en Qmusic komen weer met Top 1000 De Top 1000 Allertijden is vanaf maandag 11 november te horen op Radio Veronica. Stemmen voor de lijst kan nog tot en met komende vrijdag (8 november).

Vorig jaar stond “Bohemian Rhapsody” van Queen op 1, gevolgd door “November Rain” van Guns N’ Roses en “Thriller” van Michael Jackson.

Qmusic zendt haar jaarlijkse Q-Top 1000 uit vanaf zondag 17 november 12 uur. De ontknoping volgt op vrijdag 22 november. Stemmen voor de lijst kan vanaf vrijdag. Ook in de Q-Top 1000 stond “Bohemian Rhapsody” vorig jaar op 1, gevolgd door “Fix You” van Coldplay en “In the End” van Linkin Park.

Ook NPO Radio 5 zendt in november haar jaarlijkse ‘Evergreen Top 1000” uit. Deze lijst start op maandag 25 november. [Radiowereld.NL]