Laatste dag voor Radio 8FM

Radio 8FM is dinsdag (31 december) voor het laatst te beluisteren. De uitzendingen op FM en DAB+ worden gestaakt. Op de kabel gaat 8FM vanaf 1 januari verder onder de naam Classics Only. De naam Radio 8FM wordt in de ijskast geparkeerd.

Laatste dag voor Radio 8FM Eind november verdween Radio 8FM al in grote delen van Brabant van FM om plaats te maken voor Radio 10 Brabant.

Na dinsdag is Radio 8FM helemaal verleden tijd. De laatste FM-frequentie in Cuijk, alsmede de DAB+-capaciteit op kanaal 7A, gaat over naar RADIONL.

Radio 8FM was 23 jaar lang een begrip in Brabant, waarvan 20 jaar in de ether. Het vlaggenschip van het radiostation was bijna 20 jaar de ochtendshow ‘Rijk & Van Brabant.’

Dit was Radio 8FM
Zoals Radio.NL eind vorige maand al onthulde, worden de uitzendingen van Radio 8FM op de kabel (zowel analoog als digitaal Ziggo en KPN 817) en internet voortgezet onder de naam Classics Only. De oplettende luisteraar zal al zijn opgevallen dat sinds kort de naam 8FM niet meer genoemd wordt in de nieuws- en verkeersjingles. [Radiowereld.NL]

Share on twitter
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email