Search
Close this search box.

Myrna Goossen en Tanja Jess bij 100%NL

Myrna Goossen is vanaf maandag (25 augustus) van maandag tot en met vrijdag te horen op het landelijke radiostation 100%NL. In het nieuwe ochtendprogramma laat Goossen onder meer actualiteiten, lifestyle, mode en beauty aan bod komen. Afgelopen week werd ook bekend dat Tanja Jess van maandag tot en met vrijdag van 14:00 tot 16:00 uur te horen zal zijn. Daarmee komt definitief een einde aan de non-stop muziek op 100%NL.

100%NL onderging eerder dit jaar een complete metamorfose. Dit zorgde door de non-stop muziek voor een opvallende stijging in het marktaandeel van het radiostation. Toch gaat 100%NL door met het maken van gepresenteerde radioprogramma’s. 100%NL richtte zich eerder voornamelijk op muziek van Nederlandse bodem, momenteel richt men zich voornamelijk op vrouwen.

In april werd al bekend dat Daphne Deckers ook een eigen programma zou krijgen op 100%NL. Sinds zaterdag (23 augustus) is ze wekelijks twee uurtje te horen. Goossen moest in april op zoek naar een nieuwe baan. Vanwege dalende kijkcijfers werd haar programma Aperitivo door RTL stopgezet. Eerder was de 45-jarige presentatrice te zien in onder meer Eigen Huis en Tuin en De Vijf Uur Show. [Radiowereld.NL]