Search
Close this search box.

Wilfred Genee maakt podcastserie: Littekens

Wilfred Genee gaat een podcastserie maken, getiteld ‘Littekens’. Daarin gaat hij in gesprek met bekende en onbekende Nederlanders over hun littekens en het verhaal daarachter. Onder anderen Catherine Keyl, Jan Roos, Cees Geel, Anita Witzier en Eddy Zoey spreken met Wilfred Genee over hun zichtbare en onzichtbare littekens.

De eerste aflevering is donderdag te zien op radioveronica.nl en YouTube.

Wilfred Genee over zijn nieuwe podcastserie: “Iedereen heeft wel een litteken, dat kan fysiek zichtbaar zijn of zijn achtergebleven op de ziel. Ik ben benieuwd naar de verhalen achter die littekens. Dit zijn vaak mooie, bijzondere en ontroerende verhalen. We leren een hele andere kant van de bekende Nederlander kennen en dat vind ik bijzonder.

Presentatrice Catherine Keyl is de eerste gast. De aflevering is vanaf donderdag 12 december 13:00 uur te beluisteren. Iedere aflevering duurt ongeveer drie kwartier. [Radiowereld.NL]