538 Ochtendshow elke werkdag live te zien bij SBS6

De 538 Ochtendshow is sinds maandag weer elke werkdag te zien op SBS6. Het radioprogramma met Frank Dane, sidekicks Jelte van der Goot, Hannelore Zwitserlood en Jelmer Gussinklo en nieuwslezer Henk Blok wordt uitgezonden tussen 6 en 10 uur.

Onduidelijk is nog of dit tijdelijk is of permanent. “Het is nog niet bekend tot wanneer dit zo is”, zo laat een woordvoerster van Talpa weten aan Radio.NL. Naast SBS6 is de show ook te volgen via TV538.

In 2018 was Evers Staat Op ook ruim een half jaar lang te zien op SBS6. Dit programma stopte eind van dat jaar zowel op radio als op tv.

Ondanks het vertrek van Evers is de 538 Ochtendshow nog steeds het best beluisterde ochtendprogramma van de Nederlandse radio. Bij de doelgroep 10+ zit NPO Radio 2 538 op de hielen, maar bij de voor adverteerders belangrijkste doelgroep 20-49 jaar gaat 538 in de ochtend ruimschoots aan kop. [Radiowereld.NL]