Coen Swijnenberg vanaf volgende week weer op zender bij 538

Coen Swijnenberg gaat radio maken op 538 zelf. Vanaf volgende week gaat hij op de donderdagen weer de ‘Coen & Sander Show’ presenteren. Dit maakte hij woensdagmiddag zelf bekend is de middagshow op 538.

Swijnenberg verdween een half jaar geleden van de radio vanwege een burn-out. Begin deze week maakte hij bekend weer langzaamaan aan de slag te gaan. Afgelopen dinsdag kroop hij daarom voor het eerst na lange tijd weer achter de microfoon van zijn eigen online radiozender Swijnenstal.

In het kader van ‘re-integreren moet je leren’ gaat de deejay nu ook weer radio maken op 538 zelf. Het liefst zou hij dat weer fulltime doen, maar begint vooralsnog met één dag in de week.

Het gaat met vallen en opstaan en dat vind ik ontzettend moeilijk, maar ik weet nu dat dit het beste is”, aldus Swijnenberg. “Maar mijn radiohart zegt oh wat is het lelijk om maar één van de vier dagen terug te komen. Tegelijkertijd denk je het is goed zo en ik hoop dat het zo snel mogelijk weer meer dagen kunnen worden.” [Radiowereld.NL]