Bevestigd: ook Jurjen Gofers weg bij Radio Veronica

Jurjen Gofers is na bijna negen jaar weg bij Radio Veronica. De deejay was zondagavond voor het laatst te horen op de zender. Gofers moet weg vanwege de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network, eigenaar van Radio Veronica.

Bevestigd: ook Jurjen Gofers weg bij Radio Veronica Eind mei meldde Radio.NL al dat Gofers één van de slachtoffers zou zijn van de grote reorganisatie bij de radiotak van Talpa Network. Bevestigen wilde Talpa dit toen echter niet.

Maar zondagavond nam Gofers alsnog afscheid van de zender. Na bijna negen jaar valt voor hem het doek bij Veronica. “Het is wel zo, zoals je ouders vroeger zeiden: Ik ben niet boos, ik ben alleen teleurgesteld. Ik vind het gewoon heel erg jammer, maar zowel Veronica als ik gaan op naar nieuwe dingen.

Gofers was sinds november 2011 op Radio Veronica. In eerste instantie presenteerde hij de vroege ochtendshow op de zender. Daarna volgden onder meer de dagelijkse avondshow en een programma op zondagmiddag. In januari 2017 kreeg hij een programma op zaterdag- en zondagavond tussen 20 uur en middernacht. Enkele maanden geleden verhuisde hij naar het tijdslot tussen 18 en 21 uur.

Ondanks dat zijn radiowerk ophoudt, hoeft Gofers zich niet te vervelen. Hij zit namelijk samen met DJ Maurice (Huismans) achter de feestact Snollebollekes.

Gofers is niet de enige deejay die dit weekend afscheid nam van radio Veronica. Afgelopen vrijdagavond was ook Dennis Hoebee voor het laatst te horen op de zender. Eind april werd Maurice Verschuuren al wegbezuinigd. [Radiowereld.NL]
Foto: Talpa Network/Radio Veronica