Lindo Duvall nieuwe stationvoice Radio Decibel (audio)

Het regionale commerciële station Decibel in de Randstad heeft sinds zaterdag (13 juni) een nieuwe stationvoice: Lindo Duvall. Hij is voortaan in alle promo’s en jingles van het station te horen en neemt het stokje over van Maurice Verschuuren.

Lindo Duvall nieuwe stationvoice Radio Decibel (audio) Verschuuren was sinds augustus 2017 de huisstem van Decibel, maar maakte onlangs de overstap naar Slam.

Grappig detail is dat Duvall in het verleden werkzaam was bij Radio Decibel. Hij was van november 2011 tot en met eind 2016 te horen op de zender met verschillende programma’s.

Duvall combineert zijn voice-overwerk met zijn werk voor Radio 10 en Veronica, waar hij in het weekend programma’s maakt.

Naast een nieuwe stationvoice heeft Decibel vanaf maandag ook een nieuw themakanaal: Decibel’s Sound Of Ibiza, mixed by Keanu. Dit is een spin-off van de mixshow van Keanu die elke vrijdag en zaterdag vanaf 22 uur op Decibel te horen is. Voorlopig is Decibel’s Sound Of Ibiza alleen via internet te ontvangen, maar uitbreiding naar DAB+ wordt niet uitgesloten.

Decibel is sinds oktober 2019 terug in de ether met voornamelijk muziek uit de 90’s. Momenteel scoort het station een marktaandeel van 0,5% in Noord-Holland en 0,7% in Zuid-Holland. [Radiowereld.NL]