Airen Mylène vervangende nieuwslezer Coen en Sander Show

Shownieuws-presentatrice Airen Mylène Tjon-A-Tsien is de komende maanden te horen als nieuwslezer in de Coen & Sander Show op Radio 538. Ze vervangt tot december vaste nieuwslezer Jo van Egmond, die eerst op vakantie gaat en daarna met zwangerschapsverlof.

Airen Mylène vervangende nieuwslezer Coen en Sander Show Van Egmond en haar vriend, voormalig 538 en huidig Qmusic-deejay Martijn Biemans, verwachten in september hun eerste kindje. En dus moest er een tijdelijke vervanger komen. “Dat zijn best grote schoenen om te vullen zoals dat heet”, aldus de 34-jarige Airen.

Airen heeft vooral ervaring met nieuwslezen en presenteren op TV. Zo presenteert ze meerdere avonden per week Shownieuws op SBS6. Daarnaast presenteert ze “Lachen om Homevideo’s”. Eerder nam Airen programma’s als Huizenjacht, Hart in Aktie, De 25 en Het beste idee van Nederland voor haar rekening. Radio is echter nieuw voor haar. “TV onwijs leuk om te doen, maar dit is ook onwijs leuk.

Het is veel, het zijn veel knopjes, je moet veel zelf doen,” concludeert ze. “Dat maakt het tegelijkertijd ook heel leuk.

Overigens nam Coen Swijnenberg vorige week weer de hele week de presentatie van de middagshow op 538 voor zijn rekening. Talpa Network wilde desondanks nog niet bevestigen of hij al geheel hersteld is.

Swijnenberg verdween in november 2019 van de radio vanwege een burnout. In mei van dit jaar hervatte hij zijn werkzaamheden voor 538 en ging hij weer één dag per week met Sander Lantinga de Coen en Sander Show presenteren. De afgelopen twee maanden zijn dit geleidelijk steeds meer dagen geworden. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream 538