Zoek
Sluit dit zoekvak.

Margriet van der Linden tot en met 2022 bij Kro-Ncrv

Margriet van der Linden blijft tot en met 2022 verbonden aan Kro-Ncrv als presentator. Sinds het voorjaar van 2018 is haar dagelijkse talkshow M volgens de omroep ‘een vaste en van onderscheidende waarde in de vooravond’ op Npo 1.

Margriet van der Linden tot en met 2022 bij Kro-Ncrv Met haar series ‘How to be gay’ en ‘How to be a man’ op Npo 2 kijkt ze over de grenzen van identiteit en traditionele rolpatronen. Op dit moment wordt er gewerkt aan een vervolg, How to be a child.

Het nieuwe seizoen van M start op 26 oktober 2020 bij Kro-Ncrv op Npo 1.

Margriet is een vakvrouw die in haar gesprekken in de studio en in reportages altijd oprecht nieuwsgierig is naar wat iemand beweegt”, aldus directeur Peter Kuipers, directievoorzitter Kro-Ncrv.

“Margriet verrast en prikkelt. Haar programma’s bepalen het gesprek bij de koffieautomaat en geven de kijkers nieuwe inzichten als het gaat om diversiteit, identiteit en inclusiviteit. Ik ben er trots op dat ze een van onze gezichten blijft en ik zie uit naar de programma’s die we met haar gaan maken.

Margriet: “De afgelopen twee jaar heb ik mooie programma’s mogen maken bij KRO-NCRV. Ik ben trots op al mijn gasten in onze studio van M en op de deelnemers van de series How to be… Ik verheug me zeer op nog meer goede gesprekken, zeker op de vertrouwde plek bij mij aan tafel in M.” [Radiowereld.NL]
Foto: Ernst Coppejans

Gerelateerde berichten