Top 40 Hitdossier deze zomer op NPO Radio 2

Wouter van der Goes blikt vanaf maandag (20 juli) vier weken lang terug op hitlijsten uit het verleden. Van maandag tot en met donderdag presenteert hij dan tussen 18 en 20 uur ‘Het Top 40 Hitdossier’ op NPO Radio 2. Mister Top 40 Erik de Zwart is te gast in de eerste uitzending.

Top 40 Hitdossier deze zomer op NPO Radio 2 In het Top 40 Hitdossier Van der Goes in de geschiedenis van de Top 40, die al sinds 1965 wordt uitgezonden.

Elke dag behandelt hij twee lijsten en vertelt hij je de leukste nieuwsfeiten van toen.

Eindelijk is de Top 40 op NPO Radio 2 te beluisteren,” aldus Van der Goes.

En terecht! De Top 40 is een instituut. Een programma waar we allemaal mee zijn opgegroeid. Het is geweldig om gebruik te kunnen maken van de archieven van de Stichting Nederlandse Top 40 en deze zomer muzikale herinneringen op te halen. Liedjes die iedereen kent… of herkent.

Het Top 40 Hitdossier was tot eind 2016 enkele jaren te horen op Radio Veronica. Toen presenteerde De Zwart het programma en was hij tevens Station Director van Veronica. Toen hij moest vertrekken verdween ook het programma. [Radiowereld.NL]

Foto: Linda Stulic