Search
Close this search box.

Giel Beelen test studio NPO Radio 2 (audio)

Giel Beelen was maandagochtend vroeg al te horen op NPO Radio 2. Voordat hij met zijn show op Radio Veronica begon, zat de deejay tussen 4 en 5 uur achter de knoppen tijdens het programma van Rutger Radstaake om alvast even te wennen.

Giel Beelen test studio NPO Radio 2 (audio)Zo, hèhè. Nachtdieren, dagdieren, Giel hier. Goedemorgen zeg. Als Rutger er niet is, dan ben ik hier. Nee, ik kan heel erg slecht liegen, maar ik wilde graag heel erg graag weten hoe de studio werkt.

Beelen is vanaf maandag 5 oktober elke werkdag tussen 4 en 6 uur te horen op NPO Radio 2. Komende vrijdag (25 september) presenteert hij zijn laatste ochtendshow op Radio Veronica.

Radstaake, die het vroege ochtendlok al bijna twee jaar lang presenteert, is vrijdag 2 oktober voor het laatst te horen. Komende vrijdag presenteert hij zijn 500e programma. [Radiowereld.NL]