Big Brother / De Bus / RadioWereld Update dinsdag en woensdag

DE BUS
Het roken in de bus blijft nog steeds een groot probleem voor Nancy, en ze heeft nu ook een flinke aanvaring met Koen omdat ze nu haar sigaretten van heer weekbudget wil gaan kopen. Koen echter rookt niet en wil daar dan ook niets van weten. Nancy gaat zelfs met Koen op de vuist zodat hij er een blauw oog aan over houdt.

DE BUS
Door de vechtpartij van Nancy en Koen waarbij Nancy lichamelijk geweld gebruikte, krijgt zij een officiële waarschuwing, bij een volgende gebeurtenis zal ze de bus moeten verlaten. Koen loopt lachend naar buiten en Nancy vraagt haar medepassagiers om bij een volgende gelegenheid tussen beide te springen, want ze zal zich niet in kunnen houden.

BIG BROTHER
Georgie kan het niet meer hebben dat Kim overdag zo afstandelijk doet en s avonds weer heel knus in bed ligt, hij trekt zich veel eerder terug dan normaal en gaat in bed liggen lezen. Als Kim komt vragen wat er aan de hand is, dan zegt hij dat hij er nu niet over wilt praten maar dat hij dat morgen doet, en vervolgens is Kim weer kwaad.

De overige bewoners komen tot de conclusie dat ook zij Kim min of meer de hand boven haar hoofd houden omdat ze de jongste is. Het vervolg van dit conflict is woensdagavond te zien bij Veronica, maar Kim en Georgie hebben inmiddels de strijd opgegeven gezien het feit dat ze toch weer heel innig met elkaar in bed bezig waren vannacht.

BIG BROTHER
Het grootste gedeelte van de woensdagavond uitzending stond in het teken van de ruzie tussen Kym en Georgie, het was net een echte soap, want het had toch een happy end. Beide hebben hun verschillen uitgepraat. De ogen van de andere bewoners zijn wel open gegaan wat betreft het gedrag van Kim, en ze zal dan morgen zeker enkele punten behalen tijdens het nomineren.

Met dank aan Johan