Zoek
Sluit dit zoekvak.

Britse popster Dua Lipa ontvangt award van Radio 538

Opnieuw heeft 538 een award aan een artiest toegekend. Volgens het landelijke commerciële radiostation is deze award voor Dua Lipa omdat ze in één jaar tijd zes hits uitbracht die wereldwijd de hitlijsten domineerden, waaronder ook de 538 Top 50.

De Britse zangeres wordt ook door Radio 538 onderscheiden met de ‘538 Top 50 Best International Act’ award omdat ze in vijf jaar tijd uitgegroeid is tot één van de meest invloedrijke popsterren van dit moment.

De award voor Dua Lipa is de tweede 538 Top 50 award die is uitgereikt, één van de vele hitlijsten in Nederland. Vorige week ontving David Guetta de ‘538 Top 50 Lifetime Achievement’ award. De komende dagen wordt bekend wie de winnaars zijn in de categorie ‘Member Favourite’, ‘Beste Nieuwkomer’, ‘Dance Smash’, ‘Beste Hiphop’, Beste Nederlandse Act’ en ‘Beste Hit’. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten