‘Erik-Jan Rosendahl naar Slam’

Erik-Jan Rosendahl gaat binnenkort aan de slag bij Slam. Dit heeft de huidige sidekick van Rick van Velthuysen op NPO Radio 2 op Instagram gezet. Wat hij precies bij de jongerenzender gaat doen en per wanneer is nog niet bekend.

‘Erik-Jan Rosendahl naar Slam’ Rosendahl is sinds halverwege de jaren ’90 regelmatig op de radio te horen.

Dat begon als het typetje “Erik-Jan Hiltermann, de boze zoon van GBJ” in het programma van Rick van Velthuysen op Radio 538.

In 1998 werd hij sidekick van de ochtendshow The Morning JEM, later The Morning Jam, op Radio 538. Ook in dit programma deed hij typetjes, waarvan Chopper Bob de bekendste is.

Later was hij ook nog sidekick van Bart van Leeuwen op Radio Nationaal en bij Van Velthuysen in de ochtend op Radio Veronica. Sinds begin 2019 is hij sidekick van Van Velthuysen in de nacht op NPO Radio 2.

Onlangs werd bekend dat Rosendahl gaat vertrekken bij NPO Radio 2. Hij wordt opgevolgd door Koert Walraven.

Nu blijkt dat Rosendahl aan de slag gaat bij Slam. Directeur Herbert Visser wil niet reageren op vragen van Radio.NL en verwijst naar de marketingafdeling. Die heeft nog niet gereageerd. [Radiowereld.NL]
Foto: video still Facebook