Genomineerden Faamnaam 2020 bekend

Coen Swijnenberg en Sander Lantinga zoeken de grappigste naam van Nederland, zoals Co de Kraker, Bé Thalen, Mette Bus, Dino Saris of toch Nies Slim. Aan deze lijst van Faamnamen wordt over een week een nieuwe naam toegevoegd want 538-deejays zijn met de zoektocht naar de Faamnaam 2020 gestart.

Genomineerden Faamnaam 2020 bekend Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben weer een shortlist van twintig kanshebbers bekendgemaakt voor de Faamnaam-verkiezing 2020.

Wie gaat er dit jaar vandoor met de eretitel en beruchte Faamnaam-bokaal?

Luisteraars kunnen stemmen via de website van 538. Wie de opvolger wordt van Mat Ras, Jack Pot, Chris Mus, Kenny Boeijen en Ferry Kuhlman is op donderdag 26 november te horen in ‘De Coen en Sander Show’.

Sander Lantinga: “We ontvingen dit jaar zoveel grappige, bijzondere en originele namen, dat we wegens succes besloten de zoektocht te verlengen. Het was nog een behoorlijke klus om uit alle inzendingen een selectie te maken. Iedere Faamnaam is uniek en daarom bijzonder!

Coen Swijnenberg: “Sjanne Pol, Bennie Weijs, Dick Stijf: het zijn geweldige namen die een lach op je gezicht brengen. In positieve zin natuurlijk, alle Faamnaam-genomineerden mogen onwijs trots zijn op hun originele naam!
Foto: Radio 538

Dit zijn de twintig Nederlanders die strijden om de eretitel: Aart Bisschop, Arie Plug, Bennie Weijs, Bé Thalen, Co de Kraker, Connie Boere, Dick Kopjes – Niemann, Dick Stijf, Dino Saris, Elke Gram – Raak, Ferry Raar, Harry Cox, James Bruijn, Jo de Koning, Lieve Lingen, Mette Bus, Nies Slim, Patty Koot, Rocky Dool, Sjanne Pol. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten