Search
Close this search box.

Wie maakt kans op de Gouden RadioRing?

De verkiezing voor de Gouden RadioRing is nog in volle gang, Jan-Willem Roodbeen heeft donderdag in de radioprogramma Roodshow op Radio 2 zijn luisteraars alvast een voorschot gegeven op de mogelijke uitslag aan de hand van een tussenstand.

Voor de tweede keer in de geschiedenis van de Gouden RadioRing wordt er een tussenstand opgemaakt. Deze is in alfabetische volgorde, zodat er geen conclusies kunnen worden verbonden aan de positie van een programma op de lijst. Op welke tien radioprogramma’s is tot nu toe het meeste gestemd?

Top-10 Gouden RadioRing Verkiezing
– De Avondploeg (Slam FM) 
– De dag van vandaag (Grootnieuwsradio)  16-18:30 uur
– De Heer ontwaakt (Vara Radio 2)
– Helemaal Haandrikman (Kro Radio 2) 
– MetMichiel (Ntr 3FM)
– Rick in de Morgen (Radio Veronica)
– Roodshow (Avro Radio 2)
– A state of trance (538)
– Somertijd (Radio Veronica)
– Timur Open Radio (Bnn 3FM)

Definitief is deze top-10 nog niet. Stemmen kan namelijk nog tot en met woensdag 31 oktober 14.30 uur via de stemsite Radioring.nl. Op donderdag 1 november worden de drie finalisten voor de Gouden RadioRing bekendgemaakt. Ook de drie finalisten in de categorieën Zilveren RadioSter Man en Zilveren RadioSter Vrouw worden dan aan het publiek gepresenteerd.

Tijdens Het RadioGala van het Jaar op donderdag 14 november wordt duidelijk wie de winnaars zijn. De Avro zendt dit Gala om 20.00 uur live uit op Radio 2. [Radiowereld.NL]