Radio 10 toont muziekinfo Top 4000 op digitale reclameborden

Radio 10 is afgelopen vrijdag weer van start gegaan met de Top 4000. En dat zal ook menig automobilist niet ontgaan zijn. Via digitale reclameborden langs de snelweg toont Radio 10 namelijk welke hit uit de Top 4000 er op dat moment te horen is.

Radio 10 toont muziekinfo Top 4000 op digitale reclameborden Onder meer de reclamemast langs de A10-West bij Amsterdam is voorzien van ‘now playing’ info.

Echter wordt niet op alle digitale borden waarop Radio 10 momenteel adverteert muziekinformatie weeggegeven.

De Top 4000 is tot en met 24 december elke dag te horen op Radio 10.

Het is niet de eerste keer dat een radiostation op digitale reclameborden laat zien welke plaat er op dat moment te horen is. Zusterstation Sky Radio deed dit al in 2013 en 2014. Daarnaast maakten Radio 10 en Radio 538 de afgelopen jaren al gebruik van deze techniek om de actuele jackpotstand van “De lach van 10” en “Win met de Zin” te tonen.

Meer foto’s van deze campagne vind je hier. [Radiowereld.NL]