Zoek
Sluit dit zoekvak.

VI-trio trapt 2021 af met De VI Meestervoorspellers

Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp zijn vanaf 2021 te zien in het nieuwe tv-programma ‘De VI Meestervoorspellers’. Daarin gaan ze samen voorspellen met heel Nederland hoe 2021 eruit gaat zien. Dit doen ze niet bij Veronica maar bij SBS6. Dit wordt op 2 januari om 20.00 uur uitgezonden.

VI-trio trapt 2021 af met De VI Meestervoorspellers 2020 is een jaar dat iedereen met plezier achter zich laat maar de grote vraag is: hoe ziet 2021 eruit? Haalt Oranje de finale van het EK? Blijft Mark Rutte onze premier? En zijn alle Rolling Stones op 31 december nog in leven?

De VI Meestervoorspellers
In de studio wagen de mannen van VI zich twee uur lang aan een reeks voorspellingen over het jaar dat voor ons ligt. De vragen zijn heel divers en kunnen overal over gaan: van politiek en sport tot royalty en entertainment. De heren staan er niet alleen voor.

Een aantal deskundigen, het studiopubliek én de kijker doen fanatiek mee met voorspellen. Iedereen kan eenvoudig meespelen op zijn smartphone, tablet of computer door op de website bij 25 vragen één van de twee mogelijke antwoorden aan te vinken.

Gedurende het jaar zien we welke voorspellingen uitkomen en welke niet. Op sommige vragen is pas op 31 december het antwoord bekend. De VI Meestervoorspellers houdt de deelnemers dan ook het hele jaar in spanning. Aan het begin van 2022 is de uitslag bekend. Wie is de VI Meestervoorspeller van 2021 en wint 25.000 euro? Als er meerdere winnaars zijn, verdelen ze de geldprijs. [Radiowereld.NL]

Foto: William Rutten