Search
Close this search box.

Jens Timmermans terug op radio: Voorgenomen nooit meer te doen

Radiodeejay Jens Timmermans had zich voorgenomen om nooit meer een radioprogramma te presenteren. Maar afgelopen zondag keerde hij na drie jaar terug achter de microfoon. Niet bij Radio 538, maar bij Veronica. “Het is januari en je weet hoe het gaat met voornemens he?”

Jens Timmermans terug op radio: Voorgenomen nooit meer te doen Op Radio Veronica is Timmermans voortaan als invaller te horen. Zondag mocht hij dat doen voor Silvan Stoet. “Het is voor mij drie jaar geleden dat ik voor het laatst een radioprogramma heb gepresenteerd”, vertelde de deejay aan het begin van zijn eerste programma.

“Dus ik moet je zeggen: ik vind het spannend, ik vind het leuk.

Timmermans was 21 jaar lang te horen op Radio 538, waar hij programma’s als “Alle Jens aan dek”, “Greatest Hits” en “D’r uit” presenteerde.

Eind 2017 hing hij zijn koptelefoon aan de wilgen en stopte met het presenteren van radioprogramma’s. “En ik had me ooit voorgenomen om het nooit meer te doen. Tot dat iemand vroeg ‘zeg zou je niet weer eens…?’ Ja en er is altijd iets dat sterker is dan een voornemen en in mijn geval is dat de liefde voor radio en de liefde voor muziek.”

Timmermans is overigens niet de enige invaller die momenteel op Veronica te horen is. Op zaterdag- en zondagochtend is tussen 8 en 12 uur Jan Paul Grootentraast te horen. Hij vervangt Marisa Heutink, die erder deze maand bevallen is van een dochtertje. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream Veronica