Search
Close this search box.

Giel Beelen volgt Stenders op in de Verrukkelijke 15 op Radio 2

Giel Beelen is voortaan naast Leo Blokhuis te horen als presentator van de Verrukkelijke 15 op NPO Radio 2. De deejay neemt het stokje over van Rob Stenders, die de zender voor Veronica heeft verlaten. Afgelopen zondag was Beelen voor het eerst te horen. Via Twitter bevestigt Blokhuis dat dit permanent is.

Giel Beelen volgt Stenders op in de Verrukkelijke 15 op Radio 2“Stenders is onvervangbaar, maar we komen in de buurt want ik heb voor jou Giel Beelen”, aldus Blokhuis zondag aan het begin van de lijst.

Waarop Beelen bescheiden reageerde: “Dat is wel heel hoog gelijk, maar het is mij een eer en genoegen om de enige echte lijst te mogen doen.”

Voor Beelen is de Verrukkelijke 15 geen onbekend terrein. Sinds enkele maanden presenteert hij een speciale podcast met tips voor de lijst.

Blokhuis gaf aan zijn eerste programma met Beelen “toch op een gekke manier spannend” te vinden.

Vanwege de coronamaatregelen zaten beide deejays in verschillende studio’s van NPO Radio 2. “Voor ons ego is dat wel fijn” grapte Beelen.

Blokhuis presenteerde de Verrukkelijke 15 in het verleden samen met Stenders. Vanwege zijn overstap naar Radio Veronica, moest Stenders zijn werkzaamheden voor NPO Radio 2 eind februari staken. “De zondagmiddag zal wat mij betreft nooit meer hetzelfde zijn”, oordeelde Blokhuis toen nog.

De Verrukkelijke 15 is het tweede programma dat Beelen van Stenders overneemt. Momenteel is de deejay ook tijdelijk op vrijdagavond tussen 22 uur en middernacht te horen. [Radiowereld.NL]
Foto: video still stream NPO Radio 2