Zoek
Sluit dit zoekvak.

House Top 1000 tijdens Paasweekend op Wild FM en Deep Radio

De House Top 1000 wordt dit jaar alweer voor de twaalfde keer uitgezonden. De lijst met 1000 tracks wordt in 2021 uitgezonden door Wild FM en Deep.Radio vanuit de Mspace building in Amstelveen.

House Top 1000 tijdens Paasweekend op Wild FM en Deep Radio Elk jaar tijdens het lange Paasweekend, wordt de House Top 1000 uitgezonden.

Op Goede Vrijdag 2 april om 10 uur wordt de lijst afgetrapt met nummer 1000. Daarna volgt er een marathon uitzending tot en met Tweede Paasdag. Op maandag 5 april net voor 21 uur wordt de nummer 1 van de lijst uitgezonden.

Ook tijdens deze editie zullen enkele house DJ’s weer een paar uur de uitzending voor hun rekening nemen. In 2020 stond het nummer Plastic Dreams van Jaydee op nummer 1. De lijst is samengesteld door de radiostations met hulp van luisteraars. [Radiowereld.NL]

Gerelateerde berichten