Search
Close this search box.

Giel Beelen tijdelijk ook op vrijdagavond op NPO Radio 2

Het zijn drukke radiotijden voor Giel Beelen. De deejay is de komende weken ook op vrijdagavond te horen op NPO Radio 2. Beelen vult tijdelijk de uren tussen 22 uur en middernacht die tot vorige week gevuld werden door Rob Stenders.

Giel Beelen tijdelijk ook op vrijdagavond op NPO Radio 2 Stenders maakte vorige week bekend dat hij overstapt naar Radio Veronica, om daar programma’s te gaan maken en tevens zenderbaas te worden. Als gevolg hiervan moest hij vorige week ook al noodgedwongen zijn werk voor NPO Radio 2 stopzetten.

Waar Frank van ’t Hof momenteel het oude tijdsslot van “Stenders Platenbonanza” vult het “Het Platenpaleis”, gaat Beelen voorlopig het vrijdagavondtijdslot van “One Night Stenders” vullen met “FraGiel

Naast Fragiel en zijn eigen dagelijkse vroege ochtendshow tussen 4 en 6 uur, valt Beelen momenteel ook al in voor Jeroen van Inkel in het weekend. Van Inkel moet zijn stem noodgedwongen rust geven.

Veiling cd-collectie
Vrijdag heeft Beelen ook bekendgemaakt dat hij zijn cd-collectie veilt voor het goede doel. Meer dan 5000 stuks worden in 10 verschillende pakketten te koop aangeboden via Marktplaats. “Ik kan het bijna niet geloven, maar ik ga het echt doen”, aldus de deejay. “Na jarenlang cd’s gespaard te hebben ga ik ze veilen. Alle opbrengsten gaan naar stichting De Muziekids Studio Haarlem. Zij zorgen ervoor dat doormiddel van muziek de pijn van kinderen in het ziekenhuis verzacht wordt.” [Radiowereld.NL]
Foto: BnnVara/Annemieke van der Togt