Radio 538 wederom best beluisterde station online

Radio 538 is voor de derde keer op rij het best beluisterde station online. De online stream van de zender werd van alle commerciële Nederlandse radiozenders het vaakst gestart. In april ruim 2,1 miljoen keer gemiddeld per week, ruim 430.000 keer meer dan de nummer-2 in de lijst.

Radio 538 wederom best beluisterde station online Dat blijkt uit de meest recente NLO Streaming Audio Standaard rapportage.

Ook het gemiddeld aantal actieve streams van Radio 538 was veruit het hoogst tussen 29 maart en 2 mei.

Ook de andere radiozenders van Talpa Network kijken terug op een positieve maand. Radio 10, Sky Radio en Radio Veronica staan respectievelijk op plek 4, 5 en 9 in de lijst. In totaal realiseerde het verkoopnetwerk van Talpa Network afgelopen maand ruim 8,3 miljoen sessies per week.

Radio 10 60s & 70s Hits blijft het populairste themakanaal online. [Radiowereld.NL]