Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barry Paf blijft nog drie jaar bij radiozender 100% NL

Barry Paf zal nog minimaal drie jaar te horen zijn bij de landelijke radiozender 100% NL. De radio-deejay heeft een nieuw contract voor die periode getekend. Paf blijft hierdoor van maandag tot en met donderdag te horen tussen 16:00 en 19:00 uur in de ‘De Barry Paf Show’.

 Barry Paf blijft nog drie jaar bij radiozender 100% NL Barry Paf: ‘Ik zit al ruim drie jaar ontzettend goed op mijn plek bij 100% NL en ben blij dat ik ook de komende jaren met De Barry Paf Show te horen zal zijn op de zender.

Iedere dag stap ik met een grote glimlach op mijn gezicht de 100% NL-studio binnen, om samen met de meest betrokken luisteraars van Nederland de dag af te sluiten. Elke dag een feest‘.

Barry is sinds 2018 te horen op 100%NL, daarvoor werkte hij jarenlang bij Radio 538. [RadioWereld.NL]

Foto: William Rutten