Keert Edwin Evers terug op Radio 538?

De kans is reëel dat Edwin Evers terugkeert op Radio 538. Voorwaarde is wel dat luisteraars bij elkaar 10.000 euro doneren voor het Ouderfonds. Als deze missie voltooid is, maakt Evers vrijdag (24 december) tussen 10 en 11 uur weer een programma op Radio 538.

Edwin Evers
Foto: video still Youtube

De eenmalige terugkeer van Evers is onderdeel van Missie 538.

Tot en met vrijdag zamelt het radiostation geld in voor maar liefst 12 goede doelen.

Inmiddels zijn al acht van de 12 missies voltooid.

Edwin Evers: “Ik zat al de hele week te wachten joh. Ik denk, wanneer bellen ze nou eens een keer. Maar wat een top idee. Leuke gesprekken, beetje muziek draaien en natuurlijk de opbrengst. Ik ga een uur radio maken als er minstens 10.000 euro wordt gedoneerd. Het mag meer zijn, het MOET meer zijn. Dan kom ik sowieso, tussen 10.00 en 11.00 uur.”

Een donatie voor het Ouderenfonds voor Missie 538 kan hier gedaan worden. [RadioWereld.NL]

4 reacties

  1. Radio 538 zal zich zonder Edwin Evers wel redden. Stuur een bos bloemen naar Hardenberg. En stuur er meteen een doos chocola achteraan. Zet Edwin Evers in de namiddag op Radio Veronica, als opvolger van Tim Klijn.

Reacties zijn gesloten.