Search
Close this search box.

Dit is de tussenstand van de Gouden RadioRing 2021

AvroTros heeft een voorlopige top 15 opgesteld van programma’s met de meeste stemmen voor de Gouden RadioRing 2021. Onder meer De Bonanza, Mattie & Marieke, De Wild in de Middag, De Coen & Sander Show, Ekdom in de Morgen en Somertijd maken grote kans.

Maar ook de inmiddels van de zender gehaalde 538 Ochtendshow met Frank Dane staat in de top 15, evenals Het oor wil ook wat, De Staat van Stasse en Tom & Bram. Partij voor de Vrijdag wist op basis van vrije keuze in de tussenlijst te komen.

Vorig jaar won Jan-Willem Start Op, de ochtendshow van NPO Radio 2, de Gouden RadioRing. Daarom kan er dit jaar niet op dit programma gestemd worden.

Stemmen voor de RadioRing, Zilveren Sterren (voor beste radioman en -vrouw) en beste podcast kan tot donderdag 20 januari 12 uur via RadioRing.nl. Daarna worden de vijf genomineerden voor de Gouden RadioRing bekendgemaakt.

Uitsluitend voor de vijf genomineerde radioprogramma’s vindt er een tweede stemronde plaats, vanaf maandag 24 januari.

De uitreiking van de Gouden RadioRing 2021, de Zilveren Sterren en de Gouden Podcast vindt plaats op donderdag 27 januari tijdens het Gouden RadioRing Gala in de Vorstin in Hilversum. Tijdens het Gala worden naast de vier publieksprijzen ook de winnaars van de Marconi Awards bekendgemaakt. Deze juryprijzen bestaan uit de Oeuvre Award, de Aanstormend Talent Award en de Beste Zender Award. [RadioWereld.NL]