3FM geeft Gouden Festivalbandje voor Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en ADE weg

Nu Nederland weer open gaat, kunnen ook de festivals weer doorgaan. Daarom geeft NPO 3FM het felbegeerde Gouden Festivalbandje weg. De winnaar van het bandje mag samen met twee vrienden naar vier festivals: Pinkpop, Lowlands, Best Kept Secret en ADE.

Herkenbaar voor veel festivalliefhebbers: eindelijk het vooruitzicht van een festival, maar nét misgrijpen bij kaarten voor bijvoorbeeld Lowlands. “Niet getreurd, want op 3FM maak je kans op het Gouden Festivalbandje”, aldus de radiozender.

Luisteraars kunnen meedoen door hun meest legendarische festivalverhaal in te sturen als zij het festivalgeluid op 3FM horen. Dit geluid komt tot en met zondag (27 februari) voorbij op de radiozender.

Stond je naast Eddie Vedder bij de dixies? Ben je je huidige vriend of vriendin tegengekomen in de moshpit? Bleek jouw tent bovenop een mierennest te staan?” De twintig beste verhalen worden geselecteerd om door te gaan naar de volgende ronde.

De overgebleven luisteraars gaan één op één de strijd aan in een festivalquiz. Na de quiz blijven er drie finalisten over die op vrijdag 4 maart tegen elkaar strijden om het Gouden Festivalbandje. Het drietal moet op zoek naar een 3FM-deejay ergens in Nederland. Doormiddel van hints en hulp van de luisteraars kunnen zij de locatie achterhalen en zorgen dat ze als eerste aankomen bij de deejay om zo het festivalbandje te bemachtigen. [RadioWereld.NL]