Zoek
Sluit dit zoekvak.

André van Duin krijgt eigen duin van Radio 10 (filmpje)

André van Duin wordt op zondag 20 februari 75 jaar. Om deze bijzondere leeftijd te vieren, kreeg de komiek van Gerard Ekdom een bijzonder verjaardagscadeau. De Radio 10-deejay regelde een duin voor de jarige. ‘De André van Duin Duin’, welteverstaan. Het originele cadeau is te bewonderen in het gebied van de Amsterdamse Waterleidingduinen.

Foto: Radio 10

André van Duin: ‘’Ontzettend blij met dit bijzondere cadeau in dit prachtige gebied, want het is hier ongelofelijk mooi. De André van Duin Duin. Ik weet niet wat ik meemaak, dat maakt niemand mee. Dus klimmen maar met z’n allen, in die duin!”

Gerard Ekdom: ”Eén van de meest bijzondere Nederlanders is bijna jarig. En de 75e verjaardag van André van Duin kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Om André in het zonnetje te zetten hebben wij dit speciale verjaardagscadeau voor hem geregeld.” [RadioWereld.NL]