Search
Close this search box.

Welke commercial wint de Ster Gouden Loeki?

De strijd om de Ster Gouden Loeki is gestart. De Ster heeft de 10 finalisten bekendgemaakt. De commercials die nog in de race zijn voor dé publieksprijs voor tv-reclame zijn van Albert Heijn (2x), Het Vergeten Kind, Jumbo (2x), Kngf, Kruidvat, Ohra, Plus supermarkt en Staatsloterij.

Het bekendmaken van de finalisten betekent ook de start van de stemperiode. Zoals elk jaar bepaalt het publiek wie er met de prijs van de Ster naar huis gaat. Tot en met 20 februari kan er gestemd worden via Stergoudenloeki.nl.

De winnaar van de Ster Gouden Loeki wordt op 25 februari onthuld in een speciale uitzending van Omroep MAX op NPO 1 om 21:30 uur. In een feestelijke studio reikt Ster maar liefst drie prijzen uit: de Gouden, Zilveren en Bronzen Loeki. [RadioWereld.NL]