Franse chansons deze zomer centraal bij Omroep West

De Haagse zangeres Tess Merlot presenteert vanaf zondag 3 juli bij Omroep West het nieuwe radioprogramma Enchanté! over het Franse lied. In het radioprogramma is ook veel Franse muziek te horen. De reeks radio-uitzendingen is de hele zomer te beluisteren op zondag tussen 12.00-14.00 uur op Radio West.

Foto: Omroep West

Daarnaast komt er ook een podcastserie van het programma. Dit is vanaf maandag 4 juli te beluisteren via Omroep West en via de bekende podcastplatforms.

Tess Merlot: “Franstalige muziek is populairder dan ooit! Klassiekers als Je ne regrette rien, Nathalie en Les lacs du Connemara zingt iedereen zó mee, maar ik leid je in deze podcastserie en in het radioprogramma ook langs minder bekende chansons én nieuwe muziek van bijvoorbeeld Barbara Pravi, Bénabar en Boulevard des Airs.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten