Sander Hoogendoorn: “Baal dat ik nog niets kan vertellen over toekomst” (audio)

3FM-deejay Sander Hoogendoorn baalde dat hij donderdagochtend tijdens zijn laatste ochtendshow op 3FM nog geen duidelijkheid kon geven over zijn radiotoekomst. “Ik kan en mag dat nu nog zeggen, maar daar komt hopelijk snel meer over naar buiten, want ik wil nog heel lang radio maken. Dat is het allermooiste dat er is. Het allerleukste medium met de fijnste muziek.

Foto: Still NPO 3FM

Donderdag presenteerde Hoogendoorn na bijna vier jaar zijn laatste ochtendshow op 3FM. Omdat het roer bij de publieke radiozender opnieuw omgaat wegens kwakkelende luistercijfers, moet de deejay gedwongen stoppen met zijn ochtendprogramma.

Het is moeilijk om afscheid te nemen, zeker als het om je vrienden gaat”, vertelde Hoogendoorn aan het einde van zijn programma. “En dan heb ik het met name over alle mensen met wie ik samenwerk. En het is moeilijk om afscheid te nemen van zoveel luisteraars, want ik leerde jullie elke dag beter kennen.

Maar ook bedankte Hoogendoorn zijn ouders. “Die altijd voor enige stabiliteit in de luistercijfers zorgden.

Bijna dreigde het einde van zijn laatste ochtendshow anders te lopen dan gepland, omdat Jorien Renkema, die na hem te horen is, vertraging had opgelopen door een file.

Ik ga het echt enorm missen en kan wel echt zeggen dat vriendschap voor altijd is”, besloot de deejay zijn laatste ochtendshow op 3FM. “Heel erg bedankt iedereen!

Sinds vrijdag zijn Mark van der Molen en Mai Verbij tijdelijk in de ochtend te horen op 3FM. Wie vanaf komend najaar de dagelijkse ochtendshow gaat presenteren wordt later bekendgemaakt. Geruchten gaan dat Rob Janssen en Wijnand Speelman naar de ochtend verhuizen en dat Hoogendoorn het blok tussen 14 en 16 uur krijgt.

Wie het afscheid van Hoogendoorn gemist heeft kan dit hieronder terugluisteren. [RadioWereld.NL]