Net5 geeft inkijkje in het leven van het koningspaar

Kijkers willen graag weten hoe de koning en de koningin leven, wat ze hele dagen doen en waarom ze daar heel veel geld voor krijgen. Willem Alexander en Maxima zeggen daar niets over. Maar William en Kate geven wel openheid van zaken.

Foto: Samir Hussein / Net5

William en Kate, de hertog en hertogin van Cambridge, vieren beiden in 2022 hun veertigste verjaardag. Maar voor dit paar duurt het nog even voordat het zijn uiteindelijke taak gaat invullen. Hoe hebben de twee elkaar ontmoet? Hoe ziet het leven eruit met de kinderen op het paleis? Wat is het geheim achter de opvallende outfits van Kate en waarom boterde het niet tussen haar en Meghan?

In het éénmalige programma ‘William en Kate: koningspaar in de wacht’ geeft Net5 een kijkje in het leven van het toekomstige Britse koningspaar en spreekt met verschillende mensen die het paar kennen; van de oom van Kate tot aan de fotograaf van de populaire Britse tabloid The Sun.

’William en Kate: koningspaar in de wacht’ is op maandag 20 juni om 20.30 uur te zien bij Net5. [RadioWereld.NL]

Foto: Samir Hussein / Net5

Gerelateerde berichten


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.