Nieuwe tv-commercial voor NPO Radio 2: Eén radiozender waar alles samenkomt (filmpje)

NPO Radio 2 is sinds enkele dagen weer met een nieuwe commercial te zien op de op de landelijke publieke tv-zenders. Op de muziek van ‘Rosalyn’ van de voormalige Nederlandse rockgroep Vitesse wordt verteld waar de radiozender voor staat.

Foto: video still Youtube

Er is maar één radiozender waar alles samenkomt. De lekkerste muziek, het laatste nieuws en de leukste mensen. Er is maar één NPO Radio 2”, aldus voice-over Stefan Stasse in de commercial.

Dat de NPO opnieuw veel reclamespots voor marktleider Radio 2 uitzendt, de afgelopen dagen zelfs in het blok voor het 8 Uur Journaal, zorgt dan ook voor gefronste wenkbrauwen bij medewerkers van andere landelijke publieke stations. Eerder zei Jurgen van den Berg van NPO Radio 1 hierover: “Ik zie een heleboel Radio 2. Nou als een zender het niet nodig heeft, dan is het die zender.” [RadioWereld.NL]