Pieter Zimmermann wordt priester-directeur bij Radio Maria

Pieter Zimmermann wordt vanaf 1 september 2022 de nieuwe priester-directeur bij het commerciële radiostation Radio Maria. Hij is aangesteld tot priester-directeur door monseigneur De Korte van Bisdom ’s-Hertogenbosch.

Pieter Zimmermann: “De Heer en Maria hebben ons een prachtige missie toevertrouwd, namelijk om hun liefde ook via de Radio te verspreiden. Ik bid dat we geïnspireerd door Gods heilige Geest deze missie samen waar kunnen maken.

Een priester-directeur is, zoals bij alle Radio Maria stations, een priester die leiding geeft aan het team van medewerkers en vrijwilligers. Pastoor Pieter Zimmermann is geen onbekende voor Radio Maria. Eerder zond Radio Maria wekelijks de Eucharistieviering uit vanuit de parochie in Sint-Michielsgestel waar hij indertijd kapelaan was. Het afgelopen seizoen verzorgde pastoor Zimmermann wekelijks de podcast Zuiderlicht en hij werkte mee aan diverse radioretraites en lezingen voor Radio Maria. Pastoor Zimmermann heeft een grote liefde tot Maria.

Radio Maria Nederland maakt deel uit van de World Family of Radio Mari, een overkoepelende organisatie voor meer dan 85 Radio Maria stations (in 78 landen) wereldwijd. [RadioWereld.NL]