Zoek
Sluit dit zoekvak.

Voormalig radio- en tv-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans overleden

Voormalig radio- en tv-presentatrice en actrice Leontien Ceulemans is donderdag na een langdurig ziekbed op 70-jarige leeftijd overleden in Laren. Bij het grote publiek was ze vooral bekend als presentatrice van het Jeugdjournaal.

Foto: Still YouTube

Radio Romantica
Ze presenteerde ook diverse radioprogramma’s. Bij Veronica presenteerde ze haar eigen radioprogramma over films: Films zien met Leontien. En daar presenteerde zij ook nog het bekende seksprogramma Radio Romantica. Bij de Tros presenteerde ze de LP Top 20.

Ook was ze in vele grote televisieseries te zien zoals Swiebertje, Joop ter Heul, Oorlogswinter, GTST en ’t Zonnetje in Huis. Maar ook in de Johnny en Rijkshow, De Mounties, Goede Tijden Slechte Tijden, Het Zonnetje in Huis en Oppassen. [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten