Peter Rijsenbrij nieuwe radiodirecteur Grand Prix Radio

Peter Rijsenbrij wordt radiodirecteur van Grand Prix Radio. Hij krijgt vanaf begin oktober de leiding over het landelijke online/DAB+ radiostation van Olav Mol en Alexander Stevens. Rijsenbrij was voorheen onder meer deejay, programmadirecteur en music-director bij Radio 10 (Gold).

Foto: YouTube

Het is fijn om met Peter verder te bouwen aan onze radiostation, hij heeft de knowhow die aansluit bij onze ambitie om de positie van Grand Prix Radio in de Nederlandse radiomarkt verder te verstevigen”, aldus Mol. “Door de unieke content van Grand Prix Radio groeit de populariteit van het station enorm en met de expertise van Peter kan Grand Prix Radio doorgroeien in het radiolandschap.

Rijsenbrij heeft zin in zijn nieuwe uitdaging. “We komen met nóg meer Formule 1, zoals de live verslaggeving van alle Formule 1-trainingen, kwalificaties en wedstrijden met Olav Mol en Jack Plooij maar ook met meer populaire presentatoren en programma’s. Dat resulteert in een combinatie van frisse muziek, Formule 1-informatie en vormgeving. Wat ons doel is? Grand Prix Radio net als Max Verstappen op pole position zetten.

Sinds juli is Grand Prix Radio in grote delen van het land op DAB+ te ontvangen. Daarnaast voegde het station eerder dit jaar distributie via de digitale kabel van Ziggo toe. [RadioWereld.NL]