Qmusic start maandag met de Q-top 500 van de ’00s

Qmusic gaat vanaf maandag 20 jaar terug in de tijd naar het eerste decennium van deze eeuw. Waar nieuwe namen zoals Lady Gaga, Adele en Alicia Keys hun intrede maakten en gevestigde artiesten als Coldplay met ‘Viva La Vida’ een wereldhit scoorden. Van 19 tot en met 23 september zendt de radiozender de Q-top 500 van de ’00s uit.

De Q-top 500 van de ’00s start maandag om 06:00 uur in de ochtendshow bij Mattie en Marieke.

De Q-top 500 van de ’00s bestaat inmiddels bijna 10 jaar. De lijst verandert door de jaren heen, maar de top 10 kent wel een aantal vaste favorieten zoals ‘Lose Yourself‘ van Eminem, ‘Everytime We Touch‘ van Cascada en ‘Brabant‘ van Guus Meeuwis. De recordhouder van de lijst is ‘In The End‘ van Linkin Park, dat vorig jaar voor de vijfde keer op rij bovenaan is geëindigd. De uiteindelijk top 10 van de lijst is vrijdag tussen 13.00 en 14.00 uur te horen. [RadioWereld.NL]

Eén reactie

  1. Deze lijst mag wat mij betreft in de toekomst nog wat uitgebreid worden, tot ongeveer 750 liedjes. Er is in de jaren 00 best veel goede muziek gemaakt. Alleen Qmusic is geen officiële gouwe-ouwe-zender.

Reacties zijn gesloten.