Qmusic Top 40 Awards komende editie in Rotterdam Ahoy

De Qmusic Top 40 Awards worden komende editie uitgereikt in Rotterdam Ahoy met live optredens van de diverse artiesten. Domien Verschuuren presenteert de show, die op vrijdag 3 februari 2023 plaatsvindt. Deze hele week kunnen luisteraars van de radiozender kaarten winnen voor het evenement.

Foto: Qmusic

Line-up met topartiesten
Na twee coronajaren worden de Top 40 Awards uitgereikt tijdens een twee uur durende liveshow met veel artiesten. Zo treden internationale hitzangeres Becky Hill en singer-songwriter Tom Grennan op. Ook artiesten van Nederlandse bodem geven acte de présence. Op de line-up staan Davina Michelle, Son Mieux, Duncan Laurence, Armin van Buuren, Suzan & Freek, Flemming, Lost Frequencies en Kris Kross Amsterdam.

Foto: RadioWereld.NL

Qmusic Top 40 Awards
De Top 40 Awards worden sinds de komst van de Top 40 van Radio 538 naar Qmusic in 2019 uitgereikt. Het is inmiddels een jaarlijkse traditie geworden om de meest succesvolle artiesten van het afgelopen jaar in het zonnetje te zetten.

Dit jaar worden prijzen onder andere uitgereikt voor Beste Nieuwkomer, Grootste Hit en Beste Artiest.

Alle awards worden toegekend op basis van de prestatie van de artiesten en tracks in de Top 40 over het hele jaar 2022. [RadioWereld.NL]