Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Eerste sneeuw gevallen: Sky Radio weer grotendeels in kerstsfeer

Nu zondagavond de eerste sneeuw gevallen in het noorden van Nederland, heeft Sky Radio weer de nodige kerstmuziek toegevoegd aan de playlist. Sinds middernacht draait de non-stop zender ongeveer acht kersthits per uur, wat ongeveer twee derde van het aantal nummers per uur betreft.

Foto: Sky Radio

 

De eerste kersthits van het seizoen draaide Sky Radio al begin deze maand tijdens de Feel Good Friday. Dat bleef toen echter beperkt tot één vrijdagmiddag. Maandag is het station alsnog gestart met zijn jaarlijkse kerstoffensief.

Volgende week maandag (28 november) om 9 uur wordt Sky Radio weer omgedoopt tot The Christmas Station en wordt de hoeveelheid kerstmuziek nog verder opgevoerd. [RadioWereld.NL]