Sky Radio geeft weer een jaar lang gratis leven weg

Sky Radio start weer met de actie ‘Leef een jaar lang gratis’. Dat betekent dat het landelijke non-stop muziekstation een jaar lang alles betaald van één luisteraar. Huur of hypotheek, energiekosten, boodschappen, kleding, benzine en zelfs de vakantie.

Foto: Sky Radio

Van 2 tot en met 27 januari 2022 kunnen luisteraars van Sky van 06:00 uur tot 22:00 uur weer kandidaat worden voor de actie door het codewoord van de dag in te voeren via de Sky Radio app of via de website.

Op 30 januari is de grote finale en wordt de winnaar onder alle kandidaten bekendgemaakt. In totaal maakt Sky Radio maximaal 38.000 euro over aan de winnaar.

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Het is geen geheim dat het leven duurder en duurder wordt. Een boodschap of een volle tank is voor sommige mensen misschien ineens niet meer zo vanzelfsprekend als dat het was. Wij willen het leven van onze luisteraar leuker én makkelijker maken, door ze de kans te geven een heel jaar lang op onze kosten te leven. Met de extra dagwinnaars hopen we daarbij voor nog meer mensen hun financiële zorgen iets te verlichten. En het leuke is: meedoen is helemaal gratis.” [RadioWereld.NL]

Gerelateerde berichten


Eén reactie

Reacties zijn gesloten.