Radio 10 hervat woensdag Top 4000 Stemtour

Radio 10 hervat woensdag (16 november) alsnog de Top 4000 Stemtour. Afgelopen zondag werd de tour abrupt afgebroken nadat de speciale caravan waarmee het station het land in trekt gekanteld was op de A15. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Vanaf woensdag gaat de Top 4000 Stemtour toch nog drie dagen het land in. Afgetrapt wordt in Haarlem (Stationsplein), waarna donderdag Groningen (Vismarkt) aangedaan wordt en vrijdag, de laatste dag dat gestemd kan worden, Hilversum (Markt) de laatste halte wordt.

Uiteraard kan er ook gewoon thuis via internet gestemd worden via de website van het station.

Vorig jaar stond ‘Bohemian Rhapsody’ van Queen op 1, gevolgd door ‘Roller Coaster’ van Danny Vera en ‘Hotel California’ van Eagles.

De volledige Top 4000 wordt dit jaar op vrijdag 2 december bekendgemaakt en vanaf zondag 4 december tot en met zaterdag 24 december is de lijst dagelijks te horen op Radio 10. [RadioWereld.NL]