Vlaanderen: MNM voorlopig non-stop tijdens de lunch na aan de kant schuiven deejay

Het lunchblok op de Vlaamse publieke hitzender wordt de komende weken ingevuld met non-stop muziek. Dit meldt Radiovisie. Sinds afgelopen najaar werd dit blok gepresenteerd door Wanne Synnave, maar de VRT besloot afscheid te nemen van de deejay na klachten van grensoverschrijdend gedrag.

Aanvankelijk vulde MNM het leeggevallen uur op door Astrid Demeure, die het blok tussen 13 en 16 uur presenteert, een uur eerder te laten beginnen. Vorige week en ook de komende weken staat echter ‘MNM Throwback’ in het schema.

Normaal gesproken is MNM Throwback op zaterdag- en zondagochtend tussen 7 en 9 uur te horen met Evelyn De Backer. De luncheditie bevat eveneens de beste hits van de jaren ’80 tot nu, mar is echter geheel non-stop. [RadioWereld.NL]