Search
Close this search box.

‘Last Christmas’ van Wham weer op nummer 1 in de Sky Radio Christmas Top 50

Voor de derde keer op rij is ‘Last Christmas’ van Wham verkozen tot de nummer 1 kersthit in de Sky Radio Christmas Top 50. Mariah Carey staat met ‘All I Want For Christmas’ op de tweede plek. Op nummer 3 staat wederom genoteerd ‘Driving Home For Christmas’ van Chris Rea. De Sky Radio Christmas Top 50 is vrijdag (16 december) te horen van 14:00 uur tot 18:00 uur op Sky Radio The Christmas Station.

De Top 3 is identiek aan vorig jaar. Toch is er naast de welbekende kerst coryfeeën ook ruimte voor nieuwkomers in de lijst, zoals Nielson met zijn ‘Kerstcadeau’ op nummer 41. Mariah Carey bewijst zichzelf als de koningin van het kerstlied: met ‘All I Want For Christmas’ (2), ‘Santa Claus Is Coming To Town’ (15) en ‘Christmas (Baby Please Come Home’ (30) noteert zij 3 nummers van de 50.

Top 5
1. ‘Last Christmas’ – Wham
2. ‘All I Want For Christmas’ – Mariah Carey
3. ‘Driving Home For Christmas’ – Chris Rea
4. ‘Merry Christmas’ – Ed Sheeran & Elton John
5. ‘Do They Know It’s Christmas’ – Band Aid

Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio: “Onze luisteraar het ultieme kerstgevoel bezorgen: dat is waar we op inzetten bij Sky Radio The Christmas Station. Met de Sky Radio Christmas Top 50 is een mix samengesteld van de 50 populairste kersthits ooit gemaakt. Klassiekers en nieuwkomers, het zit er allemaal in en het maakt deze lijst tot het perfecte kerstcadeau van Sky aan de luisteraar.

De Sky Radio Christmas Top 50 wordt herhaald op 23 december 12:00 uur tot 16:00 uur, op 25 december 14:00 uur tot 17:00 uur en op 26 december van 17:00 uur tot 20:00 uur. [RadioWereld.NL]

Foto: RadioWereld.NL