Zoek
Sluit dit zoekvak.

NOSop3 Jaaroverzicht op 3FM

Volgens de NOS maakt ‘NOSop3’ dit jaar het langste jaaroverzicht op radio. Maar liefst zes uur lang praten presentatoren Sid van der Linden en Hanneke van Zessen met deejays, luisteraars en gasten over de belangrijkste gebeurtenissen van het afgelopen jaar.

In de 3FM-studio schuiven onder meer aan: de NOSop3-verslaggever die door heroverd gebied trok in Oekraïne, een hulpverlener die tenten opzette in Ter Apel en een artiest die eindelijk weer eens op een festival stond. Maar er is ook ruimte voor bijzondere mensen en nieuws waar we vrolijk van werden, zoals de TiktTokker die met de meme ‘Marco, prima!’ kwam, de bijzondere verhalen op de sportvelden en de teleurgestelde Stones-fan Corrie.

Het ‘NOSop3 Jaaroverzicht’ is te horen op 3FM op zaterdag 31 december tussen 12.00 en 18.00 uur. [RadioWereld.NL]