Lichtgevende letters gestolen: Top 2000 nu 2000 (Update)

Vandalen hebben in de nacht van woensdag op donderdag drie levensgrote verlichte letters van de Top 2000 gestolen. Ze stonden voor Beeld en Geluid op het Mediapark in Hilversum. Het gaat om de letters T, O en P. Hierdoor staat er nu alleen nog maar ‘2000’ voor het museum.

De blikvangers stonden voor de deur van Beeld & Geluid, waar het Top 2000 Café is en de traditionele eindejaarshitlijst nu wordt uitgezonden. Wie de letters gestolen heeft is niet bekend. NPO Radio 2 heeft aangifte gedaan.

Oudejaarsvereniging
De blikvanger voor museum Beeld en Geluid is waarschijnlijk gestolen door oudejaarsvereniging De Geitefok uit het Friese Oldeberkoop. Vorig jaar haalde ze ook al het legobeeld van André Hazes op de Dam weg. De politie is bezig met een onderzoek. [RadioWereld.NL]

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Gijs Staverman (@gijsstaverman)

.