Margriet Vroomans voor het laatst bij De Ochtend van 4 op NPO Radio 4

Margriet Vroomans heeft donderdagmorgen voor het laatst het programma ‘De Ochtend van 4‘ op NPO Radio 4 gepresenteerd. “Afscheid nemen vind ik niet makkelijk, maar ik voel dat het tijd is.” Ze presenteerde de ochtendshow vanaf juli 2010. Andrea van Pol wordt vanaf 4 januari 2023 de nieuwe presentator van maandag tot en met donderdag, terwijl Hans Smit op vrijdag te horen blijft.

Foto: Ineke Oostveen / Kro-Ncrv

Vroomans maakte in september al bekend te stoppen met het radioprogramma ‘De Ochtend van 4′ en van NPO Radio 4.

Dat was het lieve mensen, mijn laatste Ochtend van 4,” zo sloot Vroomans haar laatste uitzending af. “Dank aan alle musici, dank aan al het publiek, dank aan alle gasten in de studio, dank ook aan alle mensen thuis. Ik vond het een eer om zo dicht bij jullie te mogen zijn. Dank voor alle lieve berichten en voor alle jaren trouw luisteren. Voor nu alvast een fijne jaarwisseling. En wat mij betreft vooral monter verder.

Vanaf zondag heet NPO Radio 4 overigens NPO Klassiek. Het ochtendprogramma gaat vanaf dan verder onder de naam ‘De Ochtend’. [RadioWereld.NL]