Zoek
Sluit dit zoekvak.

Radio Veronica een week lang in teken van ‘Epic 80s’

Radio Veronica staat van 14 tot en met 20 januari weer in het teken van de ‘Epic 80s’. Een week lang duikt de radiozender in het tijdperk van artiesten als The Smiths, Grandmaster Flash, Doe Maar en Talking Heads. De week wordt op zaterdag 14 januari om 08:00 uur afgetrapt en duurt tot vrijdag 20 januari 19:00 uur.

Foto: RadioWereld.NL

De hele week kunnen luisteraars muziek aanvragen uit de jaren bij Rob Stenders en Caroline Brouwer tijdens ‘De Bonanza’ (op werkdagen van 14:00 uur tot 16:00 uur). Op basis van deze suggesties wordt de ‘80s Top 100’ samengesteld, die vrijdag 20 januari vanaf 09:00 uur te horen is.

Gedurende de hele week vliegt ook de Roepie Roepie vogel weer door de studio. Het vogeltje kwam in de jaren ’80 over vliegen uit Amerika naar Nederland. Horen luisteraars deze vliegen, dan kunnen ze via een radiospelletje een DAB+ radio winnen. [RadioWereld.NL]